Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Antidiefstalsysteem

(INDIEN VAN TOEPASSING)

Dit systeem helpt uw auto en waardevolle spullen te beschermen. De claxon zal klinken en de alarmknipperlichten knipperen onafgebroken als een van de volgende situaties zich voordoet:

 • De portier wordt geopend zonder de afstandsbediening of Smart Key.
 • De achterklep wordt geopend zonder de afstandsbediening of Smart Key.
 • De motorkap wordt geopend.

Het alarm gaat gedurende 30 seconden, dan stelt het systeem zich opnieuw in. Het systeem kan worden uitgeschakeld door de portieren te ontgrendelen met de afstandsbediening of Smart Key.

Het antidiefstal-alarmsysteem activeert automatisch 30 seconden na vergrendelen van de portieren en de achterklep.

Om het systeem te activeren, moet u de portieren en de achterklep van buiten de auto vergrendelen met de sleutel met afstandsbediening of de Smart Key of door te drukken op de knop op de buitenkant van de handgrepen met de Smart Key in uw bezit.

De alarmknipperlichten knipperen tweemaal en zal de zoemer eenmaal klinken om aan te geven dat het antidiefstalsysteem is ingeschakeld.

Zodra het beveiligingssysteem is ingeschakeld, zal het openen van elk portier, de achterklep of de motorkap zonder gebruik van de sleutel met afstandsbediening of de Smart Key ervoor zorgen dat het alarm geactiveerd wordt.

Het antidiefstal-alarmsysteem zal niet afgaan wanneer de motorkap, de achterklep, of een portier niet volledig gesloten is. Als het systeem niet ingeschakeld kan worden, controleer dan of de motorkap, de achterklep of de portieren volledig gesloten zijn.

Probeer niet om dit systeem te wijzigen of er andere apparaten aan toe te voegen.

Informatie

 • Vergrendel de portieren niet pas in als alle passagiers de auto verlaten hebben. Als de resterende passagiers de auto verlaten wanneer het systeem is ingeschakeld, zal het alarm geactiveerd worden.
 • Indien de auto niet wordt uitgeschakeld met de sleutel met afstandsbediening of de Smart Key, open de portieren met behulp van de mechanische sleutel en zet het contactslot in de stand ON (voor de sleutel met afstandsbediening) of start de motor (voor de Smart Key) en wacht 30 seconden.

Antidiefstalsysteem

 • Wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, maar een portier of de achterklep niet geopend wordt binnen 30 seconden, zal het systeem weer ingeschakeld worden.

Informatie

Auto's uitgerust met een alarmsysteem zullen een label dragen met de volgende woorden:

1. WAARSCHUWING
2. BEVEILIGINGSSYSTEEM

  Kinderslot op portierslot achter (alleen 5-deurs uitvoering)

  Het kinderslot zorgt ervoor dat kinderen de achterportieren niet per ongeluk van binnenuit kunnen openen. Schakel het kinderslot altijd in als u gaat rijden met kinderen. Het kinderslot i ...

  Achterklep

  ...

  Zie ook:

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Sleepoog (voor)
  (indien van toepassing) 1. Open de achterklep en verwijder het sleepoog uit de gereedschapsset. 2. Open het deksel op de voorbumper. 3. Plaats het sleepoog door het rechtsom te dr ...

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Standen contactslot
  Stand schakelaar Actie Aanwijzing LOCK De contactsleutel kan uit het contact worden verwijderd als het contact in stand LOCK staat. Het stuurslot beschermt tegen dief ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024