Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Bediening verlichting

Verlichting

Draai, om de verlichting te bedienen, de knop op het uiteinde van de combischakelaar naar een van de volgende standen:

 1. Stand UIT
 2. Stand automatische verlichting (indien van toepassing)
 3. Stand parkeerlicht
 4. Stand koplampen

Verlichting

Stand koplampen ( ) Als de lichtschakelaar in de stand dimlicht staat, de koplampen, de kentekenplaatverlichting en de dashboardverlichting.

Informatie

Om de verlichting in te kunnen schakelen moet het contact in stand ON staan.

Verlichting

Stand parkeerlicht ( ) Als de lichtschakelaar in de stand parkeerlicht staat, het parkeerlicht (positie), de kentekenplaatverlichting en de dashboardverlichting.

Verlichting

Stand automatische verlichting (indien van toepassing) Als de lichtschakelaar in stand AUTO staat, worden het parkeerlicht (positie) en de koplampen automatisch inof uitgeschakeld, afhankelijk van hoe donker het buiten is.

Zelfs met de AUTO lichtfunctie in werking, is het raadzaam om de verlichting handmatig in te schakelen bij het rijden 's nachts of in mist, of wanneer u donkere gebieden inrijdt, zoals tunnels en parkeerfaciliteiten.

AANWIJZING

 • Bedek of mors niets op de sensor (1) op het dashboard.
 • Reinig de sensor niet met een ruitenreiniger. Deze laat een dunne laag achter op de sensor, waardoor deze niet meer goed werkt.
 • Als de voorruit van uw auto getint glas heeft of is voorzien van een coating, functioneert de AUTOMATISCHE verlichting mogelijk niet goed.

  Exterieurverlichting

  ...

  Grootlicht

  Druk de combischakelaar van u af om het grootlicht koplamp in te schakelen. De hendel keert terug naar zijn oorspronkelijke stand. Het controlelampje voor het grootlicht gaat branden wann ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Banden met verplichte looprichting
  Een draairichtinggebonden bandenprofiel is herkenbaar aan de pijlen op de wang van de band, die in de draairichting wijzen. Houd de zo aangegeven draairichting altijd aan bij het monteren van de w ...

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Storing
  Het knipperen van de streepjes wijst op een storing in de snelheidsbegrenzer. Laat het systeem controleren door het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats. Het gebruik van matt ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024