Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Temperatuurregelknop

Verwarmings- en ventilatiesysteem

De temperatuur zal toenemen in op maximum (HI) door de knop naar rechts te draaien.

De temperatuur zal verlagen aan minimum (LO) door de knop naar links te draaien.

Elke keer dat de toetsen worden ingedrukt, wordt de temperatuur met 0,5ºC verhoogd of verlaagd.

Wanneer de laagst mogelijke temperatuur wordt ingesteld, zal de airconditioning continu blijven werken.

Luchttoevoertoets

Verwarmings- en ventilatiesysteem

Hiermee kan de stand BUITENLUCHT of de stand RECIRCULATIE worden gekozen.

Stand RECIRCULATIE

Verwarmings- en ventilatiesysteem De lamp op de knop gaat branden als de recirculatie is ingeschakeld.

In de stand RECIRCULATIE wordt de lucht uit het passagierscompartiment door het systeem gerecirculeerd en, afhankelijk van de gekozen functie, gekoeld of verwarmd.

Stand BUITENLUCHT

Verwarmings- en ventilatiesysteem De lamp op de knop gaat niet branden als de toevoer van buitenlucht is ingeschakeld. In de stand BUITENLUCHT stroomt de lucht van buitenaf in het passagierscompartiment.

Deze lucht wordt, afhankelijk van de gekozen functie, verwarmd of gekoeld.

Informatie

Kan de lucht in het passagierscompartiment extreem droog worden bij langdurig gebruik van de airconditioning in de stand RECIRCULATIE.

WAARSCHUWING
 • Voortgezet gebruik van de klimaatregeling operatie in de circulerende lucht positie kan sufheid of slaperigheid, dat het verlies van controle over het voertuig als gevolg een ongeval kunnen veroorzaken.

  Schakel daarom zo veel mogelijk de stand BUITENLUCHT in.

 • Voortdurend gebruik van de klimaatregeling in de recirculerende lucht stand (zonder de airconditioning geselecteerd te hebben) kan de luchtvochtigheid in de wagen verhogen waardoor de ramen kunnen aandampen en zo de zichtbaarheid kunnen belemmeren.
 • Ga niet slapen in de auto wanneer het airconditioningssysteem of de verwarming ingeschakeld is. Door een afname van de zuurstofconcentratie en/of de lichaamstemperatuur kunnen de inzittenden letsel oplopen.

  Luchtcirculatie

  De luchtcirculatietoets regelt de circulatie van de lucht door het ventilatiesysteem. Stand Face (B, D) De lucht stroomt naar het bovenlichaam en het gezicht. Daarnaast kan iedere uitstroom ...

  Aanjagerschakelaar

  Draai de knop naar rechts om de ventilatorsnelheid en de luchtstroom te verhogen. Draai de knop naar links om de ventilatorsnelheid en de luchtstroom te verlagen. Airconditioning Druk op ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Het wiel demonteren en monteren
  Nadat u de bouten hebt losgedraaid en de wagen met de krik hebt opgekrikt, verwisselt u het wiel. Wiel verwijderen De wielbouten losdraaien met de wielsleutel en de bouten aan de kant leggen ...

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Toegang tot het gereedschap
  De tang voor het verwijderen van zekeringen is bevestigd aan de binnenzijde van het deksel van de zekeringkast in het dashboard of in het dashboardkastje. Dashboard Trek het deksel eerst lin ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024