Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Verzorging interieur

Algemene voorzorgsmaatregelen interieur

Voorkom dat bijtende oplossingen zoals parfum en cosmetische oliën in contact komen met de dashboardmateriaal omdat ze schade of verkleuring kunnen veroorzaken.

Veeg deze onmiddelijk weg voor dat ze in contact komen met de dashboarddelen.

Raadpleeg de instructies voor het reinigen van kunststof.

AANWIJZING

Zorg ervoor dat water en andere vloeistoffen nooit in contact komen met elektrische/elektronische componenten in de auto omdat ze dan beschadigd kunnen raken.

Interieurbekleding reinigen

Kunststof Verwijder stof en los vuil van de kunststof bekleding met een plumeau of een stofzuiger. Reinig de kunststof oppervlakken met een vinylreiniger.

Stoffen Verwijder stof en los vuil van de stoffen bekleding met een plumeau of een stofzuiger. Reinig met een zachte zeepoplossing die geschikt is voor bekleding of vloerbedekking. Verwijder nieuwe vlekken onmiddellijk met een vlekkenverwijderaar. Wanneer nieuwe vlekken niet direct verwijderd worden, kunnen er permanente vlekken of verkleuringen in de bekleding achterblijven. Daar-naast kunnen de brandwerende eigenschappen verminderen wanneer de bekleding niet op de juiste wijze wordt.

AANWIJZING

Het gebruik van andere dan de voorgeschreven reinigings middelen en procedures kan het uiterlijk van de stof aantasten en de brandwerende eigenschappen verminderen.

Veiligheidsgordels reinigen

Reinig de gordels met een zachte zeepoplossing die speciaal geschikt is voor het reinigen van bekleding en tapijt. Volg de aanwijzingen op het etiket van het reinigingsmiddel.

Bleek of verf de gordels nooit omdat dit een negatieve invloed op de sterkte van de gordel kan hebben.

Binnenzijde ruiten reinigen

Als de ruiten aan de binnenzijde snel beslagen raken (vette aanslag), moeten ze gereinigd worden met een speciale glasreiniger. Volg de aanwijzingen op het etiket van de glasreiniger.

AANWIJZING

Ga niet met scherpe voorwerpen over de binnenzijde van de achterruit.

Hierdoor kunnen de draden van de achterruitverwarming beschadigd raken.

  Bescherming tegen roest

  Bescherming van uw auto tegen roest Met behulp van de meest geavanceerde technologie in ontwerp en constructie om roestvorming tegen te gaan, produceren wij auto's van de hoogste kwaliteit. Dat ...

  Emissieregelsysteem

  Op het emissieregelsysteem van uw auto is een aangepaste garantieregeling van toepassing. Raadpleeg de garantieinformatie in het onderhoudsboekje voor meer informatie. Uw auto is uitgerust met ...

  Zie ook:

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). LCD-modus
  (INDIEN VAN TOEPASSING) Modi Symbool Toelichting Tripcomputer Deze modus geeft rijinformatie zoals de dagteller, het brandstofverbruik, enz. weer Zie &qu ...

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Richtingaanwijzers
  Bocht naar links: duw de lichtschakelaar helemaal omlaag. Bocht naar rechts: duw de lichtschakelaar helemaal omhoog. Wanneer de richtingaanwijzers na meer dan 20 seconden nog niet zij ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024