Peugeot 208: Mistlampen

De mistverlichting werkt in combinatie met het dimlicht of het grootlicht.

Alleen mistachterlicht

Alleen mistachterlicht

 • Draai de ring naar voren om het mistachterlicht in te schakelen.

Wanneer de verlichting automatisch wordt uitgeschakeld (uitvoering met automatische verlichting), blijven het mistachterlicht en het dimlicht branden.

 • Draai de ring naar achteren om het mistachterlicht uit te schakelen.

Mistlampen vóór en mistachterlicht

Mistlampen vóór en mistachterlicht

Verdraai de ring:

 • eenmaal naar voren om de mistlampen vóór in te schakelen,
 • twee standen naar voren om het mistachterlicht in te schakelen,
 • één stand naar achteren om het mistachterlicht uit te schakelen,
 • twee standen naar achteren om de mistlampen vóór uit te schakelen.

Als de verlichting automatisch wordt uitgeschakeld (uitvoeringen met automatische verlichting) of als het dimlicht handmatig wordt uitgeschakeld, blijven de mistverlichting en het parkeerlicht branden.

 • Draai de ring naar achteren om de mistverlichting uit te schakelen.

  De parkeerlichten worden dan ook uitgeschakeld.

Bij helder of regenachtig weer, zowel overdag als 's nachts, is het gebruik van de mistlampen vóór en de mistachterlichten niet toegestaan. Ze zijn onder deze omstandigheden namelijk verblindend voor medeweggebruikers.

Gebruik de mistlampen vóór en de mistachterlichten uitsluitend bij mist of sneeuwval.

Onder deze weersomstandigheden dient u de mistlampen en het dimlicht handmatig in te schakelen, omdat de lichtsensor voldoende licht kan waarnemen.

Vergeet niet de mistlampen vóór en de mistachterlichten uit te zetten zodra ze niet meer nodig zijn.

Uitschakelen van de verlichting bij het afzetten van het contact Als u het contact afzet, worden alle lichten automatisch uitgeschakeld, behalve als de automatische "follow me home"-verlichting is geactiveerd.

Inschakelen van de verlichting na het afzetten van het contact Draai om de lichtschakelaar weer te activeren terwijl de verlichting uit is, de ring in de stand 0 en vervolgens in de stand van uw keuze.

Als het bestuurdersportier wordt geopend, klinkt er een geluidssignaal om aan te geven dat de verlichting nog brandt.

De verlichting, met uitzondering van het parkeerlicht, wordt na maximaal 30 minuten automatisch uitgeschakeld om het ontladen van de accu te voorkomen.

  Selecteren van de stand van de hoofdverlichting

  Draai aan de ring om het symbool van de gewenste stand tegenover het merkteken te zetten. Lichten uit (afgezet contact) / dagrijverlichting vóór (draaiende motor). Alleen parkeerli ...

  Richtingaanwijzers

  Bocht naar links: duw de lichtschakelaar helemaal omlaag. Bocht naar rechts: duw de lichtschakelaar helemaal omhoog. Wanneer de richtingaanwijzers na meer dan 20 seconden nog niet zij ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza. Waarschuwingslampje
  Springt aan Storing in dynamo. Het controlelampje gaat branden wanneer u het contact inschakelt. Het lampje moet na het aanslaan van de motor uitgaan. Gaat het controlelampje tijdens het ...

  Peugeot 208. Vijf versnellingen
  R. Achteruit. N. Neutraalstand. A. Automatisch. M. Handmatig. Zes versnellingen R. Achteruit. N. Neutraalstand. A. Automatisch. M. Handmatig. U kunt op elk gewenst moment overschakel ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024