Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019): Bereik van de 1,5 BlueHDi motor (Euro 6.2)

Actieradius groter dan 2.400 km Als het contact wordt aangezet, wordt er geen informatie over de actieradius weergegeven op het instrumentenpaneel.

Als u op deze knop drukt, wordt de actieradius tijdelijk weergegeven in combinatie met de melding "AdBlue: actieradius groter dan 2.400 km". Afhankelijk van de hoeveelheid AdBlue in het reservoir wordt vervolgens een melding weergegeven waarin staat aangegeven dat u de vloeistof kunt bijvullen.

Actieradius tussen 2.400 en 800 km (1,5 BlueHDi Euro 6.2)

Zodra het contact wordt aangezet, gaat dit verklikkerlampje ongeveer 30 branden in combinatie met een geluidssignaal en een melding (bijvoorbeeld "Vul AdBlue bij: starten niet mogelijk over x kilometers") die aangeeft hoeveel kilometer of mijl u nog kunt rijden met de resterende hoeveelheid additief.

Het minimumniveau is bereikt; vul zo snel mogelijk vloeistof bij.

Deze meldingen worden vergezeld van het advies om niet meer dan 10 liter AdBlue bij te vullen.

Actieradius tussen 800 en 100 km (1,5 BlueHDi Euro 6.2)

Zodra het contact wordt aangezet, gaat het verklikkerlampje branden in combinatie met een geluidssignaal (1 pieptoon) en een melding (bijvoorbeeld "Vul AdBlue bij: starten niet mogelijk over x kilometers") die aangeeft hoeveel kilometer of mijl u nog kunt rijden met de resterende hoeveelheid additief.

Tijdens het rijden worden het geluidssignaal en de melding elke 100 km weergegeven zolang er geen vloeistof is bijgevuld.

Vul zo snel mogelijk vloeistof bij om te voorkomen dat het reservoir helemaal leeg raakt en de motor niet meer gestart kan worden.

Actieradius kleiner dan 100 km (1,5 BlueHDi Euro 6.2)

Zodra het contact wordt aangezet, gaat het verklikkerlampje knipperen in combinatie met een geluidssignaal (1 pieptoon) en een melding (bijvoorbeeld "Vul AdBlue bij: starten onmogelijk over x km") die aangeeft hoeveel kilometer of mijl u nog kunt rijden met de resterende hoeveelheid vloeistof.

Tijdens het rijden worden het geluidssignaal en de melding elke 10 km weergegeven zolang er geen AdBlue is bijgevuld.

Vul zo snel mogelijk additief bij om te voorkomen dat het reservoir helemaal leeg raakt en de motor niet meer gestart kan worden.

Storing in verband met een te laag AdBlue-niveau

Als het contact wordt aangezet, gaat dit waarschuwingslampje knipperen, in combinatie met een geluidssignaal en de melding "Vul bij AdBlue: starten onmogelijk".

Het AdBlue-reservoir is leeg: het starten van de motor wordt geblokkeerd door het wettelijk verplichte startblokkeringssysteem.

Om de motor weer te kunnen starten moet het reservoir met minimaal 4 liter AdBlue worden gevuld.

  Bereik van de 1,6 BlueHDi motor (Euro 6.1)

  Actieradius groter dan 2.400 km Als het contact wordt aangezet, wordt er geen informatie over de actieradius weergegeven op het instrumentenpaneel. Als u op deze knop drukt, wordt de actieradius ...

  Als een storing in het emissieregelsysteem wordt gedetecteerd SCR

  Er wordt automatisch een startblokkeringssysteem geactiveerd als meer dan 1.100 km is gereden nadat de storing in het SCR-regelsysteem is bevestigd. Laat het systeem controleren door een PEUGEOT- ...

  Zie ook:

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Radio
  VRAAG ANTWOORD OPLOSSING De ontvangstkwaliteit van de gekozen radiozender neemt geleidelijk af of de opgeslagen zenders werken niet (geen geluid, 87,5 Mhz wordt weergege ...

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Slim bochtenlicht
  (indien van toepassing) Wanneer je tijdens het rijden een hoek omdraait wordt, voor uw zicht en veiligheid, het slim bochtenlicht automatisch ingeschakeld. Het systeem zal automatisch in werking ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024