Seat Ibiza: Binnenverlichting en leeslampjes

Bagageruimteverlichting Het licht gaat aan wanneer de achterklep open is, zelfs met uitgeschakelde lichten en uitgeschakeld contact. Zorg daarom dat de achterklep altijd correct gesloten is.

Interieurverlichting* Het sfeerlicht verlicht het gebied van de middenconsole en de voetenruimte en, afhankelijk van de versie, ook het paneel van de voorportieren.

Dit licht gaat op volle sterkte aan wanneer de portieren worden geopend en vermindert in sterkte tijdens het rijden wanneer de lichtschakelaar in de stand , of staat.

De sterkte van het sfeerlicht* kan via het Easy Connect-menu worden ingesteld zoals ook de verandering van kleur in versies die uitgerust zijn met verlichting in het paneel van de voorportieren (toets en functietoets SETUP > Sfeerverlichting .

Let op

Als niet alle portieren zijn gesloten, gaat de binnenverlichting na ca. 10 minuten uit als de contactsleutel niet meer in het contact zit en de portierschakeling is ingeschakeld. Dat voorkomt het ontladen van de accu.

  Instrumenten- en schakelaarverlichting

  De lichtsterkte voor de verlichting van de instrumenten, bedieningselementen en schermen kan worden geregeld via het menu van het Easy Connect-systeem door middel van de toets en de functietoets ...

  Zicht

  ...

  Zie ook:

  Peugeot 208. De eerste stappen
  Als u bij draaiende motor op de toets drukt, wordt het geluid onderbroken. Als u bij afgezet contact op de toets wordt drukt, wordt het systeem ingeschakeld. Volumeregeling. Gebruik de toetse ...

  Hyundai i20. Diesel verbindingsblok (Diesel doos)
  Aan de binnenzijde van de deksels vindt u een label met daarop de naam van de zekeringen en relais en de capaciteit. Informatie Mogelijk zijn niet alle beschrijvingen van de zekeringkast van ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023