Seat Ibiza: Functie "My Beat"

Voor wagens met comfortsleutel is er de functie "My Beat". Deze functie biedt een bijkomende indicatie van het startsysteem van de wagen.

Bij toegang tot de wagen, bijv. door het openen van de portieren met de afstandsbediening, knippert de knop START ENGINE STOP om te wijzen op de overeenkomstige toets van het startsysteem.

Bij het in-/uitschakelen van het contact gaat het licht van de knop START ENGINE STOP knipperen.

Bij uitgeschakeld contact stopt de knop START ENGINE STOP na enkele seconden met knipperen en gaat hij uit.

Wanneer de motor is gestart, blijft het licht van de knop START ENGINE STOP vast branden om aan te geven dat de motor draait. De tijd tussen het starten van de motor met de drukknop START ENGINE STOP en de overgang van knipperen naar vast branden van de lichten hangt af van de kenmerken van de motorisering.

Wordt de motor stopgezet met de knop START ENGINE STOP , dan gaat die opnieuw knipperen.

In wagens met start-stopsysteem biedt de functie "My Beat" ook bijkomende informatie:

 • Wanneer de motor wordt afgezet tijdens de Stop-fase, blijft het licht van de toets START ENGINE STOP vast branden, want hoewel de motor uit is blijft het start-stopsysteem actief.
 • Kan de motor niet opnieuw worden gestart met het start-stopsysteem, en moet hij handmatig worden gestart, dan zal de knop START ENGINE STOP knipperen om deze situatie aan te geven.

  Motor afzetten

  Geldig voor wagens: met startknop 1. De wagen volledig stilzetten. 2. Rempedaal intrappen en ingetrapt houden tot de wagen tot stilstand is gekomen 4. 3. Indien uw wagen beschikt over automa ...

  Remmen en parkeren

  ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza. Aanwijzingen voor het rijden
  De vooruitversnellingen worden automatisch op- en teruggeschakeld. De motor kan uitsluitend starten als de keuzehendel in de stand P of N staat. Bij lage temperaturen (onder -10ºC) kan de m ...

  Seat Ibiza. Het wiel demonteren en monteren
  Nadat u de bouten hebt losgedraaid en de wagen met de krik hebt opgekrikt, verwisselt u het wiel. Wiel verwijderen De wielbouten losdraaien met de wielsleutel en de bouten aan de kant leggen ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024