Seat Ibiza (Type 6F) - Instructieboekje (2017-2024): Manoeuvreerremfunctie

Enkel geldig met Parkeerhulp Plus

De noodremfunctie dient om de kans op botsingen tot een minimum te beperken.

Afhankelijk van de uitrusting kan de manoeuvreerremfunctie bij actieve parkeerhulp het noodremmen activeren wanneer een obstakel met botsingsgevaar wordt waargenomen op het traject, in elke rijrichting.

De functie zal niet remmen indien de parkeerhulp als gevolg van een automatische activering ingeschakeld is. Voor de werking moet worden gemanoeuvreerd met een snelheid tussen 2,5-10 km/u (1,5-6 mph) voor de zone voorin en tussen 1,5-10 km/u (1-6 mph) voor de zone achterin.

Na een ingreep blijft de manoeuvreerremfunctie inactief in dezelfde rijrichting gedurende 5 meter. Na het veranderen van de versnelling of stand van de keuzehendel is de functie weer actief. De beperkingen van de parkeerhulp zijn van toepassing.

De manoeuvreerremfunctie wordt ingesteld in het Easy Connect-systeem met het menu en de functietoetsen SETUP en Parkeren en manoeuvreren.

  • on - maakt het gebruik van de manoeuvreerremfunctie mogelijk.
  • off - maakt het gebruik van de manoeuvreerremfunctie niet mogelijk.

Tijdelijk uitschakelen van het noodremmen

  • Wanneer de functie wordt uitgeschakeld met de toets Manoeuvreerremfunctie op het scherm van Parkeerhulp van het Easy Connect-systeem.
  • Wanneer een van de portieren, bagageruimte of achterklep worden geopend.

    Foutmeldingen

    Indien met geactiveerde parkeerhulp of bij het inschakelen ervan op het instrumentenpaneel een bericht verschijnt dat er een fout is in de parkeerhulp, is er een storing in het systeem. Als dez ...

    Achteruitrijsysteem "Rear View Camera"

    Gerelateerde video Afb. 210 Veiligheid ...

    Zie ook:

    Seat Ibiza (Type 6F) - Instructieboekje (2017-2024). Inleiding
    De bestuurder heeft dankzij de SEAT Drive Profile de keuze uit vier profielen of modi, normaal, sport, eco en individueel, waarbij het gedrag van de diverse functies van de wagen wordt aangepast v ...

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). Doorgeven van "Gevarenzones"
    Om het doorgeven van gevarenzones toe te staan moet u de optie " Doorgeven van gevarenzones toestaan " aanvinken. Druk op Navigatie om de hoofdpagina weer te geven. Druk op de toets &q ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024