Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Foutmeldingen

Indien met geactiveerde parkeerhulp of bij het inschakelen ervan op het instrumentenpaneel een bericht verschijnt dat er een fout is in de parkeerhulp, is er een storing in het systeem.

Als deze storing niet is verdwenen voordat het contact wordt uitgeschakeld, wordt ze niet akoestisch aangegeven de volgende keer dat de parkeerhulp wordt geactiveerd bij het schakelen van de achteruitversnelling.

Parkeerhulp plus* Als er een storing is in de parkeerhulp, verschijnt er een overeenkomstig bericht op het instrumentenpaneel en gaat de led van de toets knipperen.

Als een sensor defect is, verschijnt op het display van het Easy Connect-systeem het symbool voor/achter de wagen. In geval van een defect aan een sensor achter, worden uitsluitend obstakels getoond in de zone A afb. 206. In geval van een defect aan een sensor vooraan, worden uitsluitend obstakels getoond in de zone B .

Wacht niet te lang met naar een gespecialiseerde werkplaats te gaan om de klacht te laten verhelpen.

Trekhaak

Wanneer in wagens met in de fabriek gemonteerde trekhaak de aanhangwagen op elektrische wijze aangesloten is, worden de sensoren achteraan voor de parkeerhulp niet geactiveerd bij het schakelen van de achteruitversnelling, wanneer de keuzehendel in stand R wordt gezet of wordt gedrukt op de toets .

Parkeerhulp plus De afstand tot mogelijke obstakels aan de achterzijde van de wagen wordt niet weergegeven op het scherm en wordt ook niet aangegeven met geluidssignalen.

Op het display van het Easy Connect-systeem worden enkel de objecten getoond die worden gedetecteerd aan de voorzijde, terwijl de weergave van het traject wordt verborgen.

    De aanwijzingen en akoestische signalen aanpassen

    De indicaties en de akoestische signalen kunnen worden ingesteld in het Easy Connect*- systeem. Automatische activering   on - activeer de optie Automatische activering off - deactiveer ...

    Manoeuvreerremfunctie

    Enkel geldig met Parkeerhulp Plus De noodremfunctie dient om de kans op botsingen tot een minimum te beperken. Afhankelijk van de uitrusting kan de manoeuvreerremfunctie bij actieve parkeerhulp ...

    Zie ook:

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). Controlelampjes ingeschakelde functies
    De volgende controlelampjes geven aan dat de desbetreffende functie is ingeschakeld. Het lampje kan branden in combinatie met een geluidssignaal en een melding op het display. Controlel ...

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Een radiozender selecteren
    Druk op RAD MEDIA om de hoofdpagina weer te geven. Druk op een van de toetsen voor automatisch zoeken naar een radiozender. Of Verplaats de cursor om handmatig omhoog en omlaag te scrollen door ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024