Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Foutmeldingen

Indien met geactiveerde parkeerhulp of bij het inschakelen ervan op het instrumentenpaneel een bericht verschijnt dat er een fout is in de parkeerhulp, is er een storing in het systeem.

Als deze storing niet is verdwenen voordat het contact wordt uitgeschakeld, wordt ze niet akoestisch aangegeven de volgende keer dat de parkeerhulp wordt geactiveerd bij het schakelen van de achteruitversnelling.

Parkeerhulp plus* Als er een storing is in de parkeerhulp, verschijnt er een overeenkomstig bericht op het instrumentenpaneel en gaat de led van de toets knipperen.

Als een sensor defect is, verschijnt op het display van het Easy Connect-systeem het symbool voor/achter de wagen. In geval van een defect aan een sensor achter, worden uitsluitend obstakels getoond in de zone A afb. 206. In geval van een defect aan een sensor vooraan, worden uitsluitend obstakels getoond in de zone B .

Wacht niet te lang met naar een gespecialiseerde werkplaats te gaan om de klacht te laten verhelpen.

Trekhaak

Wanneer in wagens met in de fabriek gemonteerde trekhaak de aanhangwagen op elektrische wijze aangesloten is, worden de sensoren achteraan voor de parkeerhulp niet geactiveerd bij het schakelen van de achteruitversnelling, wanneer de keuzehendel in stand R wordt gezet of wordt gedrukt op de toets .

Parkeerhulp plus De afstand tot mogelijke obstakels aan de achterzijde van de wagen wordt niet weergegeven op het scherm en wordt ook niet aangegeven met geluidssignalen.

Op het display van het Easy Connect-systeem worden enkel de objecten getoond die worden gedetecteerd aan de voorzijde, terwijl de weergave van het traject wordt verborgen.

  De aanwijzingen en akoestische signalen aanpassen

  De indicaties en de akoestische signalen kunnen worden ingesteld in het Easy Connect*- systeem. Automatische activering   on - activeer de optie Automatische activering off - deactiveer ...

  Manoeuvreerremfunctie

  Enkel geldig met Parkeerhulp Plus De noodremfunctie dient om de kans op botsingen tot een minimum te beperken. Afhankelijk van de uitrusting kan de manoeuvreerremfunctie bij actieve parkeerhulp ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Voorste hoofdsteunen regelen
  Hoofdsteun zo verstellen dat de bovenzijde van de hoofdsteun zo mogelijk in lijn ligt met het bovenste gedeelte van het hoofd van de inzittende. Als dit niet mogelijk is, probeer dan een stand in ...

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Voorwaarden voor activeren airbags
  Airbags vóór De airbags voor worden geactiveerd bij frontale aanrijdingen, waarbij rekening wordt gehouden met de botskracht, de rijsnelheid of hoek waaronder de aanrijding plaa ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024