Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Manoeuvreerremfunctie

Enkel geldig met Parkeerhulp Plus

De noodremfunctie dient om de kans op botsingen tot een minimum te beperken.

Afhankelijk van de uitrusting kan de manoeuvreerremfunctie bij actieve parkeerhulp het noodremmen activeren wanneer een obstakel met botsingsgevaar wordt waargenomen op het traject, in elke rijrichting.

De functie zal niet remmen indien de parkeerhulp als gevolg van een automatische activering ingeschakeld is. Voor de werking moet worden gemanoeuvreerd met een snelheid tussen 2,5-10 km/u (1,5-6 mph) voor de zone voorin en tussen 1,5-10 km/u (1-6 mph) voor de zone achterin.

Na een ingreep blijft de manoeuvreerremfunctie inactief in dezelfde rijrichting gedurende 5 meter. Na het veranderen van de versnelling of stand van de keuzehendel is de functie weer actief. De beperkingen van de parkeerhulp zijn van toepassing.

De manoeuvreerremfunctie wordt ingesteld in het Easy Connect-systeem met het menu en de functietoetsen SETUP en Parkeren en manoeuvreren.

 • on - maakt het gebruik van de manoeuvreerremfunctie mogelijk.
 • off - maakt het gebruik van de manoeuvreerremfunctie niet mogelijk.

Tijdelijk uitschakelen van het noodremmen

 • Wanneer de functie wordt uitgeschakeld met de toets Manoeuvreerremfunctie op het scherm van Parkeerhulp van het Easy Connect-systeem.
 • Wanneer een van de portieren, bagageruimte of achterklep worden geopend.

  Foutmeldingen

  Indien met geactiveerde parkeerhulp of bij het inschakelen ervan op het instrumentenpaneel een bericht verschijnt dat er een fout is in de parkeerhulp, is er een storing in het systeem. Als dez ...

  Achteruitrijsysteem "Rear View Camera"

  Gerelateerde video Afb. 210 Veiligheid ...

  Zie ook:

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Niveaus controleren
  Controleer deze niveaus regelmatig en respecteer de voorwaarden zoals vermeld in het onderhoudsschema van de fabrikant. Vul indien nodig bij, tenzij anders aangegeven. Laat in het geval van een ...

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Dagrijverlichting
  Voor het dagrijlicht zijn er afzonderlijke lampen in de koplampen opgenomen. Bij het inschakelen van de automatische dagrijverlichting gaan die lampen branden 1) . Het dagrijlicht wordt ontstoke ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024