Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Accessoires, vervanging van onderdelen en wijzigingen

Uw wagen biedt een hoge mate aan actieve en passieve veiligheid.

Vóór de aankoop van accessoires en onderdelen alsmede vóór technische wijzigingen een Technische Dienst van SEAT raadplegen.

Uw SEAT dealer geeft u graag informatie over het nut, de wettelijke bepalingen en de aanbevelingen van productie inzake accessoires en onderdelen.

Wij adviseren alleen Goedgekeurde SEAT accessoires en Goedgekeurde SEAT Onderdelen te gebruiken. Hiervan heeft SEAT de betrouwbaarheid, veiligheid en geschiktheid vastgesteld. Vanzelfsprekend verzorgen de Technische Diensten van SEAT het deskundig inbouwen.

Van producten die niet door SEAT zijn goedgekeurd, kunnen we de betrouwbaarheid, veiligheid en geschiktheid voor uw wagen niet beoordelen, ondanks het feit dat we de ontwikkelingen op de markt nauwgezet volgen - zelfs niet als in afzonderlijke gevallen een rapport van een officiële technische keuringsdienst of van een overheidsinstantie is bijgevoegd.

Naderhand ingebouwde apparaten die direct de controle van de bestuurder over de wagen beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld snelheidsregelsystemen of elektronisch geregelde dempingssystemen, moeten voorzien zijn van een e-code (keuringscode van de Europese Unie) en voor uw wagen door SEAT zijn goedgekeurd.

De extra aangesloten elektrische apparaten, bijv. koelboxen, computers of ventilators, die niet voor de directe controle van de wagen dienen, moeten zijn voorzien van een CE-code (conformiteitsverklaring van de fabrikanten in de Europese Unie).

ATTENTIE Accessoires zoals telefoonhouders of bekerhouders mogen nooit op de afdekkingen van airbags of binnen de actieradius van de airbags aangebracht worden. De reden hiervoor is dat, als de airbag bij een aanrijding geactiveerd wordt, er een groter gevaar voor verwondingen bestaat.

    Accessoires en technische wijzigingen

    ...

    Technische wijzigingen

    Bij technische wijzigingen onze voorschriften opvolgen. Wijzigingen van elektronische onderdelen en de bijbehorende software kunnen tot storingen leiden. Vanwege de koppeling van elektrische onder ...

    Zie ook:

    Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Noodoproep met lokalisatiefunctie
    Druk in geval van nood langer dan 2 seconden op deze toets. Het knipperen van het groene ledlampje en een geluidssignaal bevestigen dat de oproep naar de alarmcentrale "Noodoproep met ...

    Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Storing
    Als bij aangezet contact dit verklikkerlampje gaat branden in combinatie met een geluidssignaal en een waarschuwingsmelding op het display, duidt dit op een storing in de transmissie. In dit ge ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024