Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Beveiliging "Safe"

Beveiliging "Safe" 1)

Het betreft een apparaat voor diefstalbeveiliging dat bestaat uit een dubbele vergrendeling van de portieren en de uitschakeling van de achterklep om inbraakpogingen te bemoeilijken.

Activering De "safe"-beveiliging wordt ingeschakeld als de wagen m.b.v. de sleutel of de afstandsbediening vergrendeld wordt.

Om de beveiliging met de sleutel in te schakelen, de sleutel in het slot eenmaal in sluitstand draaien.

Om de beveiliging met de afstandsbediening in te schakelen, de vergrendelingsknop van de afstandsbediening eenmaal indrukken.

Bij ingeschakelde Safe'-beveiliging kunnen de portieren noch binnenin noch van buitenaf op de normale manier worden ontgrendeld.

De achterklep kan niet geopend worden.

De knop voor centrale vergrendeling werkt niet.

Als het contact wordt uitgeschakeld, wordt op het display van het instrumentenpaneel aangegeven dat de "Safe"-beveiliging is ingeschakeld.

1) Beschikbaar naargelang de markt en het model.

Buiten werking stellen Draai de sleutel twee keer na elkaar in het portierslot in sluitstand.

Met de afstandsbediening, de vergrendelingsknop van de afstandsbediening twee keer na elkaar indrukken met een interval van minder dan 5 seconden.

Bij het uitschakelen van de "Safe"-beveiliging, wordt ook de volumetrische sensor van het alarmsysteem uitgeschakeld.

Met uitgeschakelde "Safe", kunnen de portieren van binnenuit geopend worden, maar niet van buitenaf.

Zie "Veiligheidsontgrendelen*"

Status van de "Safe" In het bestuurdersportier zit een controlelampje, door het glas zichtbaar van buitenaf, dat de status van de "Safe"-beveiliging aangeeft.

Bij een knipperend controlelampje is de "Safe"- beveiliging geactiveerd. Dit controlelampje knippert in alle wagens, met of zonder alarmsysteem, totdat de wagen ontgrendeld wordt.

Samengevat: Safe geactiveerd met of zonder alarmsysteem: het controlelampje knippert continu.

Safe gedeactiveerd zonder alarmsysteem: het controlelampje blijft uit.

Safe gedeactiveerd met alarmsysteem: het controlelampje blijft uit.

ATTENTIE Bij ingeschakelde "Safe"-beveiliging mag niemand in de wagen blijven zitten; de portieren kunnen noch binnenin noch van buitenaf worden geopend, de hulp van buitenaf wordt bemoeilijkt. Er bestaat levensgevaar.

Ingesloten personen zouden in een noodgeval niet uit de wagen kunnen komen.

    Beschrijving

    De centrale vergrendeling maakt centraal ont- en vergrendelen van alle portieren en de achterklep mogelijk. Met de volgende vergrendelsystemen kunt u de centrale vergrendeling bedienen: de s ...

    Veiligheidsontgrendelen

    Met dit systeem kan alleen het bestuurdersportier of de hele wagen ontgrendeld worden. Ontgrendelen van bestuurdersportier Wordt uitgevoerd m.b.v. een enkelvoudige ontgrendeling (éé ...

    Zie ook:

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Handbediening
    In deze sequentiële stand kunt u zelf schakelen. Zet de selectiehendel in de stand M. Beweeg de selectiehendel kort naar voren om op te schakelen. Beweeg de selectiehendel kort ...

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Veelgestelde vragen
    Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over uw audiosysteem. VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Er is een verschil in geluidskwaliteit tussen de verschillende gel ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024