Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Binnenverlichting en leeslampjes

Bagageruimteverlichting Het licht gaat aan wanneer de achterklep open is, zelfs met uitgeschakelde lichten en uitgeschakeld contact. Zorg daarom dat de achterklep altijd correct gesloten is.

Interieurverlichting* Het sfeerlicht verlicht het gebied van de middenconsole en de voetenruimte en, afhankelijk van de versie, ook het paneel van de voorportieren.

Dit licht gaat op volle sterkte aan wanneer de portieren worden geopend en vermindert in sterkte tijdens het rijden wanneer de lichtschakelaar in de stand , of staat.

De sterkte van het sfeerlicht* kan via het Easy Connect-menu worden ingesteld zoals ook de verandering van kleur in versies die uitgerust zijn met verlichting in het paneel van de voorportieren (toets en functietoets SETUP > Sfeerverlichting .

Let op

Als niet alle portieren zijn gesloten, gaat de binnenverlichting na ca. 10 minuten uit als de contactsleutel niet meer in het contact zit en de portierschakeling is ingeschakeld. Dat voorkomt het ontladen van de accu.

    Instrumenten- en schakelaarverlichting

    De lichtsterkte voor de verlichting van de instrumenten, bedieningselementen en schermen kan worden geregeld via het menu van het Easy Connect-systeem door middel van de toets en de functietoets ...

    Zicht

    ...

    Zie ook:

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Sneeuwkettingen
    Onder winterse omstandigheden verbeteren sneeuwkettingen de tractie en het remgedrag van de auto. Uitsluitend de voorwielen mogen van sneeuwkettingen worden voorzien. Een noodreservewiel ma ...

    Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Informatie - Voordat u de Bluetooth handsfree gebruikt
    (indien van toepassing) Wat is Bluetooth ? Bluetooth verwijst naar een draadloze netwerktechnologie voor korte afstanden die gebruikmaakt van een 2.45 GHz frequentie om verbinding te mak ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024