Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Binnenverlichting en leeslampjes

Bagageruimteverlichting Het licht gaat aan wanneer de achterklep open is, zelfs met uitgeschakelde lichten en uitgeschakeld contact. Zorg daarom dat de achterklep altijd correct gesloten is.

Interieurverlichting* Het sfeerlicht verlicht het gebied van de middenconsole en de voetenruimte en, afhankelijk van de versie, ook het paneel van de voorportieren.

Dit licht gaat op volle sterkte aan wanneer de portieren worden geopend en vermindert in sterkte tijdens het rijden wanneer de lichtschakelaar in de stand , of staat.

De sterkte van het sfeerlicht* kan via het Easy Connect-menu worden ingesteld zoals ook de verandering van kleur in versies die uitgerust zijn met verlichting in het paneel van de voorportieren (toets en functietoets SETUP > Sfeerverlichting .

Let op

Als niet alle portieren zijn gesloten, gaat de binnenverlichting na ca. 10 minuten uit als de contactsleutel niet meer in het contact zit en de portierschakeling is ingeschakeld. Dat voorkomt het ontladen van de accu.

  Instrumenten- en schakelaarverlichting

  De lichtsterkte voor de verlichting van de instrumenten, bedieningselementen en schermen kan worden geregeld via het menu van het Easy Connect-systeem door middel van de toets en de functietoets ...

  Zicht

  ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Stoelen handmatig verstellen
  Afb. 14 Voorstoelen: handmatig verstellen van de stoel. Vooruit/achteruit: trek aan de hendel en verschuif de stoel. Omhoog/omlaag: trek de hendel omhoog of duw deze omlaag. Rugleunin ...

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Digitale radio (DAB, Digital Audio Broadcasting)
  Afhankelijk van de uitvoering Als de "DAB"-zender waarop is afgestemd, niet beschikbaar is in "FM", is de optie "DAB FM" doorgestreept. Weergave van de opties: d ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024