Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Binnenverlichting en leeslampjes

Bagageruimteverlichting Het licht gaat aan wanneer de achterklep open is, zelfs met uitgeschakelde lichten en uitgeschakeld contact. Zorg daarom dat de achterklep altijd correct gesloten is.

Interieurverlichting* Het sfeerlicht verlicht het gebied van de middenconsole en de voetenruimte en, afhankelijk van de versie, ook het paneel van de voorportieren.

Dit licht gaat op volle sterkte aan wanneer de portieren worden geopend en vermindert in sterkte tijdens het rijden wanneer de lichtschakelaar in de stand , of staat.

De sterkte van het sfeerlicht* kan via het Easy Connect-menu worden ingesteld zoals ook de verandering van kleur in versies die uitgerust zijn met verlichting in het paneel van de voorportieren (toets en functietoets SETUP > Sfeerverlichting .

Let op

Als niet alle portieren zijn gesloten, gaat de binnenverlichting na ca. 10 minuten uit als de contactsleutel niet meer in het contact zit en de portierschakeling is ingeschakeld. Dat voorkomt het ontladen van de accu.

  Instrumenten- en schakelaarverlichting

  De lichtsterkte voor de verlichting van de instrumenten, bedieningselementen en schermen kan worden geregeld via het menu van het Easy Connect-systeem door middel van de toets en de functietoets ...

  Zicht

  ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Motorkap, achterklep en portieren geopend
  Afb. 49 A: motorkap geopend; B: achterklep geopend: C: linkervoorportier geopend; D: portier rechtsachter open. Als het contact wordt ingeschakeld resp. tijdens het rijden worden in het display ...

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Sneeuw en ijs
  Bewaar voldoende afstand tot uw voorligger. Gebruik de remmen voorzichtig. Zijn hoge snelheden, plotseling remmen en het nemen van scherpe bochten potentieel gevaarlijke situaties. Probeer b ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024