Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Cruisecontrol

Bediening van het snelheidsregelsysteem (SRS)*

Afb. 52
Afb. 52 Gerelateerde video: Dashboard

Afb. 53
Afb. 53 Links van de stuurkolom: A schakelaar en toetsen voor de bediening van het snelheidsregelsysteem; B derde hendel voor de bediening van het snelheidsregelsysteem.

Functie Stand van de knipperlichthendel afb. 53 A of de derde hendel afb. 53 B Effect
Cruise control inschakelen Verplaats de schakelaar 1 in de stand van de knipperlichthendel of verplaats de derde hendel naar voren. Het systeem wordt ingeschakeld. De als laatste geprogrammeerde snelheid van de snelheidsregeling is opgeslagen.

De regeling wordt nog niet uitgevoerd.

Snelheidsregelsysteem inschakelen Druk op de toets 2 van de knipperlichthendel of de toets 3 van de derde hendel. De huidige snelheid wordt in het geheugen opgeslagen en de regeling geactiveerd.
Snelheidsregelsysteem tijdelijk uitschakelen Zet de schakelaar 1 op de knipperlichthendel in de stand of beweeg de derde hendel tot het drukpunt . De regeling wordt tijdelijk uitgeschakeld. De snelheid blijft geprogrammeerd.
Snelheidsregelsysteem opnieuw inschakelen Druk op de toets 2 op de knipperlichthendel of beweeg de derde hendel tot het drukpunt . De regeling wordt op de geprogrammeerde snelheid ingeschakeld.
De geprogrammeerde snelheid van de regeling verhogen Druk kort op de toets 2 van de knipperlichthendel aan het deel of druk op 3 in de derde hendel om de snelheid te verhogen in kleine stappen van 1 km/u (1 mpu) en te programmeren. De regelsnelheid neemt de geprogrammeerde waarde aan.
Druk op van de derde hendel om de snelheid te verhogen in stappen van 10 km/u (5 mpu) en te programmeren.
Houd de toets 2 van de knipperlichthendel ingedrukt aan het deel of houd ingedrukt om de snelheid ononderbroken te verhogen in stappen van 10 km/u (5 mpu) en te programmeren.
De geprogrammeerde snelheid van de regeling verlagen Druk kort op de toets 2 van de knipperlichthendel aan het deel /- of zet de derde hendel in de stand om de snelheid te verlagen in kleine stappen van 1 km/u (1 mpu) en te programmeren. De regelsnelheid neemt de geprogrammeerde waarde aan.
Druk op van de derde hendel om de snelheid te verlagen in stappen van 10 km/u (5 mpu) en te programmeren.
Houd de toets 2 van de knipperlichthendel /- ingedrukt of houd   ingedrukt om onafgebroken te verlagen in stappen van 10 km/u (5 mph) en te programmeren.
Cruise control uitschakelen Schuif de schakelaar 1 van de knipperlichthendel naar de stand of zet de derde hendel in stand . Het systeem wordt uitgeschakeld. De snelheid blijft geprogrammeerd.

    Onderhoudsintervallen

    Afb. 51 Instrumentenpaneel De service-intervalindicatie wordt weergegeven in het instrumentenpaneel afb. 51 (1) . Bij SEAT wordt een onderscheid gemaakt tussen servicebeurten met motorolie ...

    Controlelampjes

    ...

    Zie ook:

    Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Oiledruklampje
    Dit waarschuwingslampje gaat branden: Als het contact of de Engine Start/Stop-knop in de stand ON wordt gezet. Het blijft aan totdat de motor wordt gestart. Wann ...

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Kuipstoelen
    In lengterichting verstellen Trek de beugel omhoog en schuif de stoel naar voren of naar achteren. Hoogteverstelling Trek de hendel zo vaak als nodig is omhoog om de zitting te ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024