Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Drukknop voor centrale vergrendeling

Afb. 140 Drukknop voor centrale vergrendeling.
Afb. 140 Drukknop voor centrale vergrendeling.

Met de drukknop voor de centrale vergrendeling kan de wagen binnenin worden ver- en ontgrendeld.

De schakelaar voor de centrale vergrendeling werkt ook wanneer het contact is uitgeschakeld, behalve wanneer het veiligheidssysteem "safe" actief is.

Wanneer uw wagen met de drukknop voor de centrale vergrendeling wordt vergrendeld, geldt het volgende:

  • Het is niet mogelijk om de portieren en de achterklep van buitenaf te openen (om veiligheidsredenen bijv. bij het stilstaan voor een stoplicht).
  • Wanneer het bestuurdersportier openstaat, wordt het niet mee vergrendeld. Daardoor wordt voorkomen dat men zichzelf buitensluit.
  • U kunt de portieren binnenin afzonderlijk ontgrendelen en openen. Hiertoe moet de binnengreep van het portier eenmaal aangetrokken worden.
ATTENTIE
  • Een vergrendelde wagen kan een val worden voor kinderen en hulpbehoevende personen.
  • Bij het herhaaldelijk aansturen van de centrale vergrendeling is de drukknop voor de centrale vergrendeling enkele seconden buiten werking. Deze kan enkel ontgrendeld worden indien deze eerder vergrendeld is. Na enkele seconden kan de centrale vergrendeling weer bediend worden.
  • De drukknop voor de centrale vergrendeling werkt niet wanneer de auto van buitenaf gesloten is (met de afstandsbediening of de sleutel).

Gerelateerde video's Keyless Access

Afb. 141 Comfort
Afb. 141 Comfort

Afb. 142 Technologie
Afb. 142 Technologie

    Automatisch vergrendelen door onbedoeld openen

    Dit systeem van diefstalbeveiliging vermijdt dat de wagen uit vergetelheid open blijft. Bij het ontgrendelen en als na verloop van 30 seconden geen enkel portier noch de achterklep opengaat, wor ...

    De auto ont- en vergrendelen met Keyless Access

    Afb. 143 Sluit- en startsysteem zonder sleutel Keyless Access: omgeving. Afb. 144 Sluit- en startsysteem zonder sleutel Keyless Access: sensoroppervlak A voor het ontgrendelen aan de binnenzij ...

    Zie ook:

    Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Basisfuncties
    Indrukken: aan/uit. Draaien: instellen van het geluidsvolume. Kort indrukken: veranderen van geluidsbron (Radio; USB; AUX (als een apparaat is aangesloten); CD; Streaming). Lang indrukken: ...

    Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). De afneembare kogelkop verwijderen - Stap 1
    Afb. 221 Het deksel van het slot verwijderen Afb. 222 Slot deblokkeren Neem het deksel A van het slot weg in de richting van de pijl 1 afb. 221. Steek de sleutel B in het slot in de ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024