Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Functie "My Beat"

Voor wagens met comfortsleutel is er de functie "My Beat". Deze functie biedt een bijkomende indicatie van het startsysteem van de wagen.

Bij toegang tot de wagen, bijv. door het openen van de portieren met de afstandsbediening, knippert de knop START ENGINE STOP om te wijzen op de overeenkomstige toets van het startsysteem.

Bij het in-/uitschakelen van het contact gaat het licht van de knop START ENGINE STOP knipperen.

Bij uitgeschakeld contact stopt de knop START ENGINE STOP na enkele seconden met knipperen en gaat hij uit.

Wanneer de motor is gestart, blijft het licht van de knop START ENGINE STOP vast branden om aan te geven dat de motor draait. De tijd tussen het starten van de motor met de drukknop START ENGINE STOP en de overgang van knipperen naar vast branden van de lichten hangt af van de kenmerken van de motorisering.

Wordt de motor stopgezet met de knop START ENGINE STOP , dan gaat die opnieuw knipperen.

In wagens met start-stopsysteem biedt de functie "My Beat" ook bijkomende informatie:

  • Wanneer de motor wordt afgezet tijdens de Stop-fase, blijft het licht van de toets START ENGINE STOP vast branden, want hoewel de motor uit is blijft het start-stopsysteem actief.
  • Kan de motor niet opnieuw worden gestart met het start-stopsysteem, en moet hij handmatig worden gestart, dan zal de knop START ENGINE STOP knipperen om deze situatie aan te geven.

    Motor afzetten

    Geldig voor wagens: met startknop 1. De wagen volledig stilzetten. 2. Rempedaal intrappen en ingetrapt houden tot de wagen tot stilstand is gekomen 4. 3. Indien uw wagen beschikt over automa ...

    Remmen en parkeren

    ...

    Zie ook:

    Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Zekeringen dashboard
    De twee zekeringkasten bevinden zich aan de onderzijde van het dashboard, onder het stuurwiel. Toegang tot de zekeringen Maak het deksel los door het aan de bovenzijde eerst links en verv ...

    Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Handgeschakelde 5-versnellingsbak
    Inschakelen van de achteruitversnelling Trap het koppelingspedaal volledig in. Beweeg de versnellingshendel helemaal naar rechts en vervolgens naar achteren. Schakel de achteruitversne ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024