Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Rijden in het buitenland

Voor reizen naar het buitenland dient u ook met het onderstaande rekening te houden:

 • Bij wagens met een benzinemotor die met een katalysator uitgerust zijn, dient men erop te letten dat er loodvrije benzine getankt moet worden. Zie hoofdstuk, Brandstof. De automobielverenigingen kunnen u informeren over het netwerk van benzinestations waar loodvrije benzine getankt kan worden.
 • Het is mogelijk dat in een aantal landen het model van uw wagen niet verkocht wordt, waardoor men daar niet over diverse reserveonderdelen van uw auto beschikt, of dat in de werkplaats slechts beperkte reparaties uitgevoerd kunnen worden.

De SEAT-dealers en betreffende importeurs zijn graag bereid om u informatie te verschaffen over de technische voorbereidingen die aan uw auto uitgevoerd dienen te worden, alsook over het benodigde onderhoud en de reparatiemogelijkheden.

Koplampen afplakken Bij ritten in landen waarin aan de andere kant van de weg wordt gereden, verblindt het asymmetrische dimlicht het tegemoetkomend verkeer.

Om deze verblinding te voorkomen moeten bepaalde gedeelten van de koplampen met folie worden afgeplakt. Meer informatie is verkrijgbaar bij een Technische Dienst.

  Aanwijzingen voor het rijden

  ...

  Waden door ondergelopen wegdelen

  Om schade aan de wagen te vermijden bij het rijden door water, bijv. een ondergelopen weg, dient rekening gehouden te worden met het volgende: Het water mag in geen geval hoger reiken dan de ...

  Zie ook:

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Reparatieset
  De bandenreparatieset bestaat uit een compressor en een flacon met afdichtmiddel. Hiermee kunt u de band tijdelijk repareren, zodat u de dichtstbijzijnde garage kunt bereiken. Met deze repara ...

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). De accu opladen met een acculader
  Voor een optimale levensduur van de accu is het noodzakelijk om het laadniveau van de accu op voldoende capaciteit te houden. In sommige gevallen kan het dan ook nodig zijn om de accu op te lade ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024