Hyundai i20: Airbag bestuurder en voorpassagier (indien van toepassing)

Uw auto is uitgerust met een Aanvullend Veiligheidssysteem (SRS) en driepuntsgordels voor zowel de bestuurder als de voorpassagier.

Het aanvullend veiligheidssysteem bestaat uit airbags die zich bevinden in het stuurwiel en boven het dashboardkastje.

De airbags zijn gelabeld met de letters "AIRBAG" op de kappen.

Aanvullend Veiligheidssysteem (SRS)

Het doel van de airbag is om de bestuurder en de voorpassagier een aanvullende bescherming te bieden naast de bescherming die geboden wordt door de veiligheidsgordel.

WAARSCHUWING

Verminder het risico op ernstig letsel of overlijden door opgeblazen airbags en houdt u aan de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Veiligheidsgordels moet en altijd gedragen worden.
  • Zet uw stoel zo ver mogelijk naar achteren, waarbij u er wel op moet letten dat u alle bedieningsorganen nog goed kunt bedienen.
  • Leun nooit tegen de deur of het middenconsole.
  • Zorg dat de bijrijder zijn of haar voeten of benen niet op het dashboard plaatst.
  • Er mogen geen voorwerpen worden geplaatst over of dichtbij de airbag modules op het stuurwiel, instrumentenpaneel en het paneel boven het handschoenenvak van de voor passagier.

    Waar zijn de airbags geplaatst?

    ...

    Zijairbag (indien van toepassing)

    Beide voorstoelen van uw auto zijn uitgerust met een zijairbag. Het doel van de airbag is om de bestuurder en de voorpassagier een aanvullende bescherming te bieden naast de bescherming gebod ...

    Zie ook:

    Citroen C3. Bij het aanzetten van het contact
    Als het contact wordt aangezet, gaan bepaalde waarschuwingslampjes op het instrumentenpaneel enkele seconden branden. Zodra de motor wordt gestart, moeten deze lampjes weer uitgaan. Als een l ...

    Hyundai i20. Ruitenwissers en ruitensproeiers
    ■ Voor A : Snelheidsregelknop ruitenwissers MIST (V) - Éénmaal wissen OFF (O) - Off INT (---) - Intervalstand wissen AUTO - Automatisch wissen (indien van toepass ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024