Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Aanvullende voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de veiligheid

De inzittenden dienen tijdens het rijden niet uit hun stoel te komen of van plaats te wisselen. Een inzittende die zijn veiligheidsgordel niet draagt kan tijdens een aanrijding of een noodstop door de auto geslingerd worden, tegen andere inzittenden aan, of zelfs uit de auto geslingerd worden.

Maak geen gebruik van accessoires die aan de veiligheidsgordels bevestigd moeten worden.

Accessoires die claimen het comfort voor de inzittenden te verbeteren of die de gordel anders geleiden, kunnen de beschermende werking van de veiligheidsgordel in negatieve zin beïnvloeden en de kans op letsel bij een aanrijding vergroten.

Modificeer de voorstoelen niet.

Modificatie van de voorstoelen kan de werking van de sensoren van het aanvullend veiligheidssysteem of van de zijairbags in negatieve zin beïnvloeden.

Plaats niets onder de voorstoelen.

Het plaatsen van voorwerpen onder de voorstoelen kan de werking van de sensoren van het aanvullend veiligheidssysteem of van de bedrading in negatieve zin beïnvloeden.

Sla niet op de portieren. Een houde impact op de portieren meit sleutel in de ON stand kan resulteren in opgeblazen airbags.

Monteren van accessoires of modificaties aan uw met een airbag uitgeruste auto

Als u modificaties aan het chassis, de bumper, de voorzijde, het plaatwerk opzij of de rijhoogte aanbrengt of laat aanbrengen, kan dat invloed hebben op de werking van het airbagsysteem van uw auto.

  Onderhoud aan aanvullend veiligheidssysteem

  Het aanvullend veiligheidssysteem is nagenoeg onderhoudsvrij en bevat geen onderdelen waaraan u zelf veilig onderhoud kunt plegen. Als het waarschuwingslampje van het airbagsysteem niet gaat bran ...

  Waarschuwingslabel airbags

  (indien van toepassing) Het waarschuwingslabel van de airbags is bedoeld om de bestuurder en passagiers te waarschuwen voor de mogelijke gevaren van het airbagsysteem. Zorg ervoor dat u alle ...

  Zie ook:

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Hoofdsteun
  De voorste en achterste zitplaatsen van de auto hebben verstelbare hoofdsteunen. De hoofdsteunen zorgen voor comfort voor de passagiers, maar belangrijker nog, ze zijn ontworpen om passagiers te ...

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Launch-control programma
  Geldig voor wagens: met Launch Control / DSG met 6 versnellingen en dieselmotoren met een vermogen hoger dan 125 kW of benzinemotoren zwaarder dan 140 kW. Het launch control-programma maakt een m ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024