Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Het vastzetten van een Kinderbeveiligingssysteem met "ISOFIX systeem"

Installeren van een ISOFIX compatibele CRS in een van de posities op de achterbank:

1. Houdt de gesp van de veiligheidsgordel altijd weg van de ISOFIX bevestigingen.

2. Hall objecten weg van de bevestigingen indien deze een veilige aansluiting tussen de CRS en de ISOFIX bevestigingen voorkomen.

3. Plaats de CRS op de achterbank, bevestig de zitting vervolgens aan de ISOFIX bevestigingen volgens de instructies van de fabrikant van het CRS.

4. Volg de instructies van de fabrikant van het Kinderbeveiligingssysteem voor de juiste installatie en aansluiting van de ISOFIX-bevestigingen op het Kinderbeveiligingssysteem aan de ISOFIX-verankeringen.

WAARSCHUWING

Neem de volgende voorzorgsmaatregelen bij het ISOFIX-systeem:

 • Lees en volg de installatie- en gebruiksvoorschriften van de fabrikant van het Kinderbe-veiligingssysteem (CRS).
 • Voorkom dat het kind ongebruikte veiligheidsgordels kan vastpakken en plaats alle ongebruikte veiligheidsgordels achter het kind. Kinderen kunnen gewurgd worden als een schoudergordel rond hun nek komt te zitten en aanspant.
 • Monteer nooit meer dan een Kinderbeveiligingssysteem aan een bevestigingspunt. Hierdoor kan de bevestiging loskomen of breken.
 • Zorg dat uw ISOFIX-systeem na een ongeval altijd door uw HYUNDAI dealer gecontroleerd wordt. Een ongeval kan het ISOFIX- systeem beschadigen en dit kan ertoe leiden dat het Kinderbeveiligingssysteem (CRS) niet meer goed vastzit.

  ISOFIX bevestigingen en bovenste bevestigingen (ISOFIX-systeem) voor kinderen

  Het ISOFIX systeem houdt een CRS op zjin plaats tijdens het rijden en tijdens ongevallen. Dit systeem is ontworpen om het installeren van een CRS te vereenvoudigen en om de kans op het onjuist in ...

  Monteren van een Kinderbeveiligingssysteem met behulp van een systeem met bovenste bevestigingsbanden

  Zet het CRS eerst vast met de ISOFIX bevestigingen of met de veiligheidsriem. Als de fabrikant van het kinderbeveiligingssysteem het bevestigen van de bovenste aanbeveelt , bevestig en draa ...

  Zie ook:

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Algemene aanbevelingen met betrekking tot de veiligheid
  Op verschillende plaatsen in uw auto zijn stickers aangebracht. Ze bevatten veiligheidswaarschuwingen en informatie over de identificatie van uw auto. Verwijder ze niet: ze horen namelijk bij de ...

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Sneeuwkettingen
  Handeling Sneeuwkettingen mogen alleen op de voorwielen worden gemonteerd. Controleer of corrigeer na enkele meter zo nodig de bevestiging van de sneeuwkettingen, volgens de aanwijzingen van ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024