Seat Ibiza (Type 6F) - Instructieboekje (2017-2024): Bediening menu's in het instrumentenpaneel

Afb. 47 Ruitenwisserhendel: controletoetsen.
Afb. 47 Ruitenwisserhendel: controletoetsen.

Afb. 48
Afb. 48 Rechterdeel van het multifunctiestuurwiel: controletoetsen.

Het informatiesysteem voor de bestuurder wordt bediend met de knoppen van het multifunctiestuurwiel afb. 48 of met de ruitenwisserhendel afb. 47 (indien de wagen niet is uitgerust met multifunctiestuurwiel).

Hoofdmenu oproepen

  • Contact inschakelen.
  • Indien een bericht of het pictogram van de wagen verschijnt, drukt u op toets afb. 47 (1) op de ruitenwisserhendel of op toets van het multifunctiestuurwiel afb. 48.
  • In geval van bediening met de ruitenwisserhendel: om naar het hoofdmenu te gaan of om terug te keren naar het hoofdmenu vanuit een ander menu, drukt u op de tuimelschakelaar afb. 47 (2) .
  • In geval van bediening met het multifunctiestuurwiel: de lijst van het hoofdmenu zal niet verschijnen. Om door het hoofdmenu te stappen, drukt u een aantal keren op toets of afb. 48.

Een submenu selecteren

  • Duw de tuimelschakelaar afb. 47 (2) van de ruitenwisserhendel naar voren of achter of draai aan het kartelwieltje van het multifunctiestuurwiel afb. 48 totdat de gewenste menuoptie oplicht.
  • De aangeduide optie wordt weergegeven met een horizontale lijn eronder.
  • Om de optie in het submenu op te vragen, drukt u op toets afb. 47 (1) van de ruitenwisserhendel of de toets van het multifunctiestuurwiel afb. 48.

Instellingen uitvoeren naargelang het menu

  • Met de tuimelschakelaar van de ruitenwisserhendel of het kartelwieltje van het multifunctiestuurwiel voert u de gewenste veranderingen uit. Draai sneller aan het kartelwieltje als u sneller omhoog of omlaag wilt stappen door de waarden.
  • Markeer of bevestig de selectie met toets afb. 47 (1) van de ruitenwisserhendel of toets van het multifunctiestuurwiel afb.48.

Keuzemenu

Menu Functie
Ritgegevens Informatie en configuratiemogelijkheden van de multifunctie-indicatie (MFA)
Assistenten Informatie over en mogelijke configuraties van de systemen ter ondersteuning van de bestuurder
Navigatie* Informatie van het geactiveerde navigatiesysteem: met de routegeleiding geactiveerd, worden de pijlen voor het draaien en de balken getoond. De weergave verloopt via het Easy Connect- systeem.

Indien de routegeleiding niet geactiveerd is, wordt de rijrichting aangegeven (kompas) en de naam van de straat waar men rijdt brochure Navigatiesysteem.

Audio informatie over de radiozender, naam van de track op de cd of naam van de track in Media-stand brochure Radio of brochure Navigatiesysteem
Telefoon informatie en configuratiemogelijkheden van de mobiele-telefoonvoorbereiding brochure Radio of brochure Navigatiesysteem.
Staat van de wagen Weergave van de actuele waarschuwingen of informatie en andere onderdelen van het systeem afhankelijk van het uitrustingsniveau

    Inleiding

    Bij ingeschakeld contact is het mogelijk de verschillende functies van het display te raadplegen door te navigeren door de menu's. Bij wagens met multifunctiestuurwiel kan de multifunctie-indica ...

    Ritgegevens

    De multifunctie-indicatie geeft de afgelegde afstand en het brandstofverbruik weer. Wisselen tussen de weergavefuncties op de multifunctie-indicatie Bij wagens zonder multifunctiestuurwiel: d ...

    Zie ook:

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). Koelvloeistofniveau
    Controleer geregeld het koelvloeistofniveau. Het is normaal dat tussen twee onderhoudsbeurten door koelvloeistof moet worden bijgevuld. Het niveau kan alleen betrouwbaar worden gemeten als de ...

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Brandstofadditiefniveau (dieseluitvoering met roetfilter)
    Het minimumniveau van het additief wordt aangegeven door het permanent branden van dit verklikkerlampje in combinatie met een geluidssignaal en een melding met betrekking tot een te laag additie ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024