Hyundai i20: Gebruik van een mobiele telefoon of radiozender

Bij gebruik van een mobiele telefoon in de auto kan de audio apparatuur storende geluiden voortbrengen. Dit betekent niet dat er iets verkeerd is met de audioapparatuur. In dat geval, probeer mobiele apparaten te bedienen, zo ver mogelijk van de audio-apparatuur.

AANWIJZING

Bij gebruik van een mobiele telefoon of een radiozender in de auto, moet een afzonderlijke antenne worden gemonteerd.

Door het gebruik van een mobiele telefoon of radiozender met een interne antenne, kunnen storingen aan de elektrische installatie van de auto worden veroorzaakt en kan de veilige werking van de auto in gevaar komen.

WAARSCHUWING

Gebruik geen autotelefoon tijdens het rijden; parkeer de auto op een veilige plaats bij gebruik van een autotelefoon.

OPMERKING: Volgorde van afspelen van bestanden (mappen):

1. Volgorde van afspelen van muziekstukken: achtereenvolgens:

2. Volgorde van afspelen van mappen:

  Als er zich in een map geen muziekstukken bevinden, dan wordt die map niet weergegeven.

Multimediasysteem

Multimediasysteem

WAARSCHUWING
 • Staar tijdens het rijden niet naar het scherm. Als u gedurende langere tijd naar het scherm staart, kunt u verkeersongelukken veroorzaken.
 • Demonteer of monteer het audiosysteem niet en breng geen wijzigingen aan. Als u dit doet, kan dat resulteren in ongelukken, brand of een elektrische schok.
 • Als u de telefoon gebruikt tijdens het rijden, kunt u minder goed op het verkeer letten en kunnen zich ongelukken voordoen.

  Parkeer de auto voordat u de telefoonfunctie gebruikt.

 • Zorg ervoor dat er geen water of vreemde voorwerpen op het apparaat terechtkomen.

  Dit kan leiden tot rook, brand of storingen in het product.

AANWIJZING

Als u het apparaat gebruikt tijdens het rijden, kan dit leiden tot ongelukken omdat u onvoldoende op uw omgeving let. Parkeer eerst de auto voordat u het apparaat gebruikt.

 • Pas het volume zodanig aan dat u ook de geluiden buiten de auto kunt horen. Als het volume te hoog is en u geluiden buiten de auto niet kunt horen, kan dat leiden tot ongelukken.
 • Let op het volume wanneer u het apparaat inschakelt. Een plotseling zeer hoog volume bij het inschakelen van het apparaat kan leiden tot gehoorbeschadigingen.

  (Pas het volume aan tot een aanvaardbaar niveau voordat u het apparaat inschakelt.)

 • Plaats geen dranken in de buurt van het audiosysteem. Als u morst met dranken kan dit leiden tot storingen in het systeem.
 • Als er sprake is van een storing, neem dan contact op met uw leverancier of servicecentrum.
 • Wanneer het audiosysteem in een elektromagnetische omgeving wordt geplaatst, ontstaat mogelijk ruis.
 • Voorkom dat bijtende vloeistoffen als parfum en cosmetische oliën in aanraking komen met het dashboard, omdat deze beschadiging of verkleuring kunnen veroorzaken.

MP3-bestandsinformatie

Ondersteunde audio-indelingen Bestandsindelingen die niet aan de bovenstaande standaarden voldoen, worden niet goed herkend of worden afgespeeld zonder dat er bestandsnamen of andere gege ...

Informatie - UCD's Gebruiken

(indien van toepassing) Dit apparaat is zo gemaakt dat liet compatibel is met software met de volgende logo's. Maak CD's niet schoon met chemische oplossingen, zoals sprays voor LP's, an ...

Zie ook:

Seat Ibiza. Belangrijk
De gegevens in de officiële documenten bij uw wagen hebben altijd voorrang op de gegevens in dit instructieboekje. Alle technische gegevens in dit boekje gelden voor de modellen met standaa ...

Citroen C3. Eco-mode
De eco-mode bepaalt de maximale gebruiksduur van een aantal functies om te voorkomen dat de accu ontladen raakt. Nadat de motor is afgezet, kunt u een aantal elektrische functies zoals het audio ...

Modellen:

Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024