Hyundai i20: Het vastzetten van een Kinderbeveiligingssysteem met "ISOFIX systeem"

Installeren van een ISOFIX compatibele CRS in een van de posities op de achterbank:

1. Houdt de gesp van de veiligheidsgordel altijd weg van de ISOFIX bevestigingen.

2. Hall objecten weg van de bevestigingen indien deze een veilige aansluiting tussen de CRS en de ISOFIX bevestigingen voorkomen.

3. Plaats de CRS op de achterbank, bevestig de zitting vervolgens aan de ISOFIX bevestigingen volgens de instructies van de fabrikant van het CRS.

4. Volg de instructies van de fabrikant van het Kinderbeveiligingssysteem voor de juiste installatie en aansluiting van de ISOFIX-bevestigingen op het Kinderbeveiligingssysteem aan de ISOFIX-verankeringen.

WAARSCHUWING

Neem de volgende voorzorgsmaatregelen bij het ISOFIX-systeem:

 • Lees en volg de installatie- en gebruiksvoorschriften van de fabrikant van het Kinderbe-veiligingssysteem (CRS).
 • Voorkom dat het kind ongebruikte veiligheidsgordels kan vastpakken en plaats alle ongebruikte veiligheidsgordels achter het kind. Kinderen kunnen gewurgd worden als een schoudergordel rond hun nek komt te zitten en aanspant.
 • Monteer nooit meer dan een Kinderbeveiligingssysteem aan een bevestigingspunt. Hierdoor kan de bevestiging loskomen of breken.
 • Zorg dat uw ISOFIX-systeem na een ongeval altijd door uw HYUNDAI dealer gecontroleerd wordt. Een ongeval kan het ISOFIX- systeem beschadigen en dit kan ertoe leiden dat het Kinderbeveiligingssysteem (CRS) niet meer goed vastzit.

  ISOFIX bevestigingen en bovenste bevestigingen (ISOFIX-systeem) voor kinderen

  Het ISOFIX systeem houdt een CRS op zjin plaats tijdens het rijden en tijdens ongevallen. Dit systeem is ontworpen om het installeren van een CRS te vereenvoudigen en om de kans op het onjuist in ...

  Monteren van een Kinderbeveiligingssysteem met behulp van een systeem met bovenste bevestigingsbanden

  Zet het CRS eerst vast met de ISOFIX bevestigingen of met de veiligheidsriem. Als de fabrikant van het kinderbeveiligingssysteem het bevestigen van de bovenste aanbeveelt , bevestig en draa ...

  Zie ook:

  Peugeot 208. Tijd instellen
  Druk op Instellingen om de hoofdpagina weer te geven. Druk op "Configuratie" om de secundaire pagina weer te geven. Druk op "Datum en tijd". Selecteer "Tijd". Druk ...

  Hyundai i20. Controlelampje Voorgloeien (dieselmotor)
  Dit lampje gaat branden: Wanneer de motor wordt voorverwarmd met het contactslot of de Engine Start/Stop knop in de AAN stand staat. De motor kan gestart worden zodra het controlelampj ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023