Hyundai i20: Monteren van een Kinderbeveiligingssysteem met behulp van een systeem met bovenste bevestigingsbanden

Kinderzitjes (child restraint system (CRS))

Zet het CRS eerst vast met de ISOFIX bevestigingen of met de veiligheidsriem.

Als de fabrikant van het kinderbeveiligingssysteem het bevestigen van de bovenste aanbeveelt , bevestig en draai de bovenste naar de bovenste ISOFIX bevestiging.

De bovenste bevestigingen bevinden zich op de achterzijde van de achterzitplaatsen.

WAARSCHUWING

Let op het volgende bij het installeren van de bovenste bevestiging:

 • Lees en volg de installatie- en gebruiksvoorschriften van de fabrikant van het Kinderbeveiligingssysteem (CRS).
 • Bevestig NOOIT meer dan één Kinderbeveiligingssysteem op een enkele top-tether bevestiging.

  Dit zou ervoor kunnen zorgen dat de verankering of bevestiging los komt of breekt.

 • Zet de top-tether alleen vast aan de juiste bovenste bevestiging die voor de bovenste riem bestemd is. Het werkt misschien niet goed als u dit aan iets anders bevestigt.
 • De bevestigingspunten zijn alleen berekend op de belasting die er op wordt uitgeoefend door een juist gemonteerd Kinderbeveiligingssysteem.
 • Ze mogen in geen geval worden gebruikt voor de bevestiging van veiligheidsgordels voor volwassenen of voor de bevestiging van andere componenten in de auto.

Kinderzitjes (child restraint system (CRS))

De top-tether bevestiging installeren:

1. Leidt de top-tether van het Kinderbeveiligingssysteem over de rugleuning van het Kinderbeveiligingssysteem.

Leid de bovenste riem onder de hoofdsteun en tussen de pennen van de hoofdsteun, of plaats de riem over de bovenkant van de rug van de zitting van het voertuig. Zorg ervoor dat de riem niet verdraaid zit.

2. Sluit de top-tether aan op de Top- Tether bevestiging, draai dan de toptether volgens de instructies van de fabrikant van uw Kinderbeveiligingssysteem om het Kinderbeveiligingssysteem stevig te bevestigen aan de zitplaats.

3. Controleer of het Kinderbeveiligingssysteem goed vastzit aan de zitting door hier tegen te duwen, van voren naar achteren en vanaf de zijkanten.

  Het vastzetten van een Kinderbeveiligingssysteem met "ISOFIX systeem"

  Installeren van een ISOFIX compatibele CRS in een van de posities op de achterbank: 1. Houdt de gesp van de veiligheidsgordel altijd weg van de ISOFIX bevestigingen. 2. Hall objecten weg van d ...

  Geschiktheid van iedere zitplaats voor Isofix-kinderbeveiligingssystemen overeenkomstig ECE-reglementen

  IUF = Geschikt voor ISOFIX-bevestiging van naar voren gerichte, universele voor deze gewichtsgroep goedgekeurde Kinderbeveiligings-systeem. IL = Geschikt voor bepaalde ISOFIX Kinderbeveiligingss ...

  Zie ook:

  Hyundai i20. Mistachterlicht
  Auto met mistlampen vooraan Om de mistlampen achteraan aan te zetten: Plaats de lichtschakelaar in de parkeerlicht stand, draai de lichtschakelaar naar de mistlamp achter stand, en draai ver ...

  Peugeot 208. RDS
  RDSAls de functie is weergegeven, zoekt de radio steeds naar de sterkste frequentie van een zender, zodat u ernaar kunt blijven luisteren zonder dat u zelf de frequentie hoeft te wijzigen. Sommige ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023