Hyundai i20: Rijden met uw auto

WAARSCHUWING

Koolmonoxide (CO) gas is giftig. Het inademen van CO kan bewusteloosheid en overlijden veroorzaken. De uitlaatgassen van de motor bevatte koolmonixide die u niet kunt zien of ruiken.

Inhaleer uitlaatgassen niet. Draai onmiddellijk de ruiten open als u in de auto uitlaatgas ruikt. Blootstelling aan CO kan bewusteloosheid en overlijden door verstikking veroorzaken.

Controleer of het uitlaatsysteem niet lekt. Het uitlaatsysteem moet elke keer dat de auto op de brug staat voor olieverversen of voor andere reparaties worden gecontroleerd.

We adviseren u het uitlaatsysteem te laten controleren door een officiële HYUNDAI-dealer zo snel mogelijk als u merkt dat het geluid van de uitlaat verandert of als u over iets heen gereden bent dat de onderzijde van de auto heeft geraakt.

Laat de motor niet draaien in een afgesloten ruimte. Het is gevaarlijk de motor van uw auto in de garage te laten draaien, ook al staat de garagedeur open. Laat de motor niet langer draaien in uw garage dan de tijd die u na het starten nodig heeft om de garage uit te rijden.

Voorkom langdurig stationair draaien als er mensen in de auto zitten. Als het noodzakelijk is de auto gedurende langere tijd stationair te laten draaien terwijl er mensen in de auto aanwezig zijn, doe dat dan alleen in een open ruimte, zet de luchttoevoer op BUITENLUCHT en schakel een van de hogere ventilatorsnelheden in zodat er frisse lucht naar het interieur wordt toegevoerd.

Houd de luchtingangen vrij. Voor een goede werking van het ventilatiesysteem is het noodzakelijk dat de luchtinlaat onder de voorruit vrij blijft van sneeuw, ijs, bladeren en andere obstructies.

Als u moet met een geopende achterklep rijdt: Sluit alle ruiten.

Open de luchtopeningen in het dashboard.

Zet de luchttoevoer op BUITENLUCHT, kies voor de luchtregeling VERWARMEN of VENTILEREN en zet de aanjager in een van de hogere standen.

Informatie - Bij het aansluiten van een Bluetooth telefoon

Controleer eerst of de mobiele telefoon de functies van de Bluetooth ondersteunt voordat u een verbinding maakt tussen het Hoofdeenheid van de auto en de mobiele telefoon. Zelfs als de te ...

Vóór het rijden

Vóór het instappen Zorg ervoor dat alle ruiten, buitenspiegel( s) en lampen schoon zijn en onbelemmerd. Verwijder vorst, sneeuw of ijs. Visuele controleer de banden op on ...

Zie ook:

Citroen C3. Inschakelen
Draai de knop 1 in de stand "LIMIT": de snelheidsbegrenzer is geselecteerd, maar nog niet ingeschakeld (Pause). Als de ingestelde snelheid (laatste in het systeem opgeslagen snelheid ...

Peugeot 208. Een radiozender selecteren
Druk op Radio Media om de hoofdpagina weer te geven. of Druk op "Frequentie". Druk op een van de toetsen voor automatisch zoeken naar een radiozender. Of Verplaats de cursor om han ...

Modellen:

Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023